Ο επιθετικός της Λειψίας Τίμο Βέρνερ φαίνεται πως δεν άντεξε τον θόρυβο που προκαλούσαν με τις φωνές τους οι οπαδοί της Μπεσίκτας, ζητώντας -σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph- για αυτόν τον λόγο να αντικατασταθεί, στο 32ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στη γερμανική και την τουρκική ομάδα στη «Vodafone Arena» της Κωνσταντινούπολης για το Champions League.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της Μπεσίκτας έσπρωξε την ομάδα τους στη νίκη με 2-0, με τον προπονητή της Λειψίας Ραλφ Χάζενχατλ να στέκεται στο γεγονός, υποστηρίζοντας σε δηλώσεις του ότι «υπήρχε ένας εκκωφαντικός θόρυβος από την έναρξη του ματς και μας επηρέασε».
Αν και ο 21 ετών Βέρνερ επιχείρησε με ωτοασπίδες να νικήσει τις φωνές των Τούρκων οπαδών, τελικά χρειάστηκε αρχικά να κλείσει τα αυτιά του με τα χέρια του και εν συνεχεία να ζητήσει αλλαγή, αδυνατώντας να αντεπεξέλθει στις συνθήκες του αγώνα.
«Ήταν ένα μάθημα για όλους μας. Είδα σε ποιους μπορώ να υπολογίζω σε τέτοιες συνθήκες. Ήταν ένα μάθημα για εμάς», σχολίασε ο προπονητής της Λειψίας.
Με τη δεύτερη νίκη της σε δύο αγώνες, η Μπεσίκτας παρέμεινε στην κορυφή του έβδομου ομίλου του Champions League.

http://www.naftemporiki.gr