ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καυτός ο Αύγουστος που ζήσαμε
Κατά 0,85 βαθμούς Κελσίου από τη μέση θερμοκρασία Αυγούστου ήταν πιο ζεστός ο φετινός Αύγουστος σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Διαστημικών Μελετών Goddard  της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) που εδρεύει στη Νέα Υόρκη. 


Πρόκειται για τον δεύτερο πιο ζεστό Αύγουστο εδώ και 137 χρόνια κατά την περίοδο 1951-1980, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων. 

Τα πρωτεία κατέχει ο Αύγουστος του 2016 ο οποίος ήταν κατά 0,99 βαθμούς Κελσίου πιο θερμός κατά την περίοδο 1951-1980 εξαιτίας του πολύ ισχυρού τότε φαινομένου Ελ Νίνιο.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκτιμήσεις του Ινστιτούτου της ΝASA βασίζονται σε περίπου 6.300 μετεωρολογικούς σταθμούς που βρίσκονται σε πλοία και σημαδούρες ανά τον κόσμο και στους ερευνητικούς σταθμούς της Ανταρκτικής. 
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]