[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Φερνάντο Σάντος: Έπρεπε να γίνω Έλληνας

Με τα καλύτερα λόγια για όσα έχει ζήσει όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα μίλησε για ακόμα μία φόρα ο Φερνάντο Σάντος στο περιθώριο ομιλίας του σε συνέδριο για το ποδόσφαιρο και τους μετανάστες.
Ο Πορτογάλος εκλέκτορας της εθνικής ομάδας της χώρας του τόνισε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να αναμιγνύει τα πάντα χωρίς ίχνος ρατσισμού σε θρησκείες και αναφέρθηκε στο πόσο σοφότερος έγινε στην Ελλάδα, στην οποία μάλιστα απέκτησε δύο πολύ καλούς φίλους που είναι μοναχοί.

«Το ποδόσφαιρο αναμιγνύει τα πάντα. Μία ομάδα μπορεί να έχει καθολικούς, μουσουλμάνους, παίκτες από κάθε θρησκεία, που σέβονται ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί δουλεύουν ως ομάδα.

«Αρχισα να ενσωματώνομαι σε μία ορθόδοξη χώρα μέσω της συμμετοχής μου στις θρησκευτικές γιορτές. Μάλιστα οι καλύτεροι φίλοι μου είναι δύο Ελληνες μοναχοί. Οταν επέστρεψα στην Ελλάδα το 2004 για την ΑΕΚ, συνειδητοποίησα ότι έκανα ένα λάθος. Δεν θα έπρεπε πλέον να συγκρίνω την Πορτογαλία με την Ελλάδα. Επρεπε να γίνω Ελληνας»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]