Ακρόαση από τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Μαρίνο Ουζουνίδη, ζήτησαν για λογαριασμό όλων των παικτών οι τέσσερις αρχηγοί της ομάδας.


Πριν τη σημερινή προπόνηση οι Κουρμπέλης, Μολέδο, Βιγιαφάνιες και Μολίνς επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον 49χρονο τεχνικό, από τον οποίο ζήτησαν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου και πώς θα πορευτεί η ομάδα στη συνέχεια.

Ο προπονητής των «πρασίνων» δεν τους έκρυψε ότι ο σύλλογος βιώνει μία από τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία του, καθώς μετά από την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου δεν υπάρχει καμία χρηματοδότηση στην ομάδα.

Παράλληλα, τους ζήτησε να μείνουν ψύχραιμοι και ενωμένοι, ξεκαθαρίζοντάς τους πως τα όποια έσοδα προκύπτουν θα διατίθενται πρωτίστως για να πληρώνονται οι παίκτες και οι υπάλληλοι.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ένα επιπλέον πρόβλημα προστέθηκε στο «τριφύλλι», καθώς με απόφασή του το διαιτητικό δικαστήριο επιδίκασε στον Ράσμους Τελάντερ το ποσό των 461.397 ευρώ. Οι «πράσινοι» θα πρέπει να καταβάλλουν τα χρήματα αυτά σε 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις.

Από το ΑΠΕ-ΜΠΕ