Λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο (στην περίπτωσή μας το ρόλο του «ξενοδόχου» ανέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων). Ο 25χρονος αλλοδαπός υπάλληλο πρακτορείου διενέργειας τυχερών παιχνιδιών ήταν ο ίδιος που είχε βάλει χέρι στο ταμείο!


Ο 25χρονος έπαιξε 5.500 ευρώ σε τυχερό παιχνίδι, καθώς πίστευε ότι είχε... σιγουράκι! Αποδείχτηκε, όμως, ότι «είχε φάει παπά», το αποτέλεσμα που ήθελε δεν ήρθε και τα χρήματα, που είχε πάρει από το ταμείο του πρακτορείου, εξανεμίστηκαν!

Τότε, του ήρθε η ... φαεινή ιδέα! Πήρε και τα υπόλοιπα 2.910 ευρώ που είχαν απομείνει στο ταμείο και... φώναξε την Αστυνομία! Στους αστυνομικούς κατήγγειλε ότι άγνωστος κουκουλοφόρος εισέβαλε στο πρακτορείο, τον απείλησε με όπλο, άρπαξε όσα χρήματα είχε το ταμείο και το ΄βαλε στα πόδια!

Αντίθετα από τον ίδιο, οι αστυνομικοί δεν ήταν τόσο ευκολόπιστοι. Με μια απλή έρευνα στο αρχείο των μηχανών διαπίστωσαν πως πριν τη ληστεία είχε παιχθεί τεράστιο ποσό (τα 5,5 χιλιάρικα). Λίγο αργότερα, ο 25χρονος αλλοδαπός δεν είχε άλλες πειστικές δικαιολογίες και συνελήφθη.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, άσκοπης κινητοποίησης Αρχής και υπεξαίρεσης.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.