Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο συζήτησαν τρέχουσας πολιτικής θέματα επικαιρότητας.
Μετά και τη χθεσινή του συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή, ο κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του εν όψει της παρουσίας του στην 82η Δ.Ε.Θ.

Το πρόγραμμα του Κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ:

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται από αύριο, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 82ης Δ.Ε.Θ.

Αύριο, στις 10 το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης.

Στις 11:00 θα μεταβεί στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Στις 12:30 θα βρεθεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες.


Στις 13:30, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με μαθητές που διακρίθηκαν στην Μαθηματική Ολυμπιάδα και με φοιτήτριες της Αρχιτεκτονικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που - στο πλαίσιο της διπλωματικής εργασίας τους - κέρδισαν ένα από τα πρώτα βραβεία σε παγκόσμιο διαγωνισμό αρχιτεκτονικής και σχεδιασμού.

Στις 19:00 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα.

Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, στις 11:00 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί περίπτερα της 82ης Δ.Ε.Θ.

Στις 19:30 θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Την Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου στις 13:00, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Πηγή: kathimerini.gr