Μια συναυλία με τον Πάρη Παρασχόπουλο, στην ταράτσα της ΕΣΗΕΜ-Θ, σας προτείνουμε γι απόψε το βράδυ.


Αναλυτικά:

Μουσική


Στις 20:30, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αυλαία στην Ταράτσα», του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ, στην ταράτσα του κτιρίου της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5), ο Θεσσαλονικιός μουσικός και συνθέτης Πάρης Παρασχόπουλος. Είσοδος: 5€ με ποτό

Θέατρο



Στις 21:00, ο Άνθιμος Κατιρτζόγλου παρουσιάζει στο Θέατρο Σοφούλη την παράσταση «Νευρικοί Εραστές 2 ½», στις 18, 19, 22 και 24 Σεπτεμβρίου 2017 και για λίγες μόνο παραστάσεις. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ, 8 ευρώ μειωμένο. Με την προσκόμιση εισιτηρίου ΟΑΣΘ ή απόδειξη ταξί παρέχεται έκπτωση στο ολόκληρο εισιτήριο (ισχύει για 90 λεπτά από την ακύρωση του εισιτηρίου).

Εικαστικά


Το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει τη περιοδική έκθεση με τίτλο: ΕΙΔΩΛΙΟ. Ένας μικρόκοσμος από πηλό, έως τις 30 Απριλίου 2018. Είσοδος Ελεύθερη.

Το Α.Π.Θ. και το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού συνδιοργανώνουν την περιοδική έκθεση με τίτλο: «Η Αγία Σοφία των αδελφών Fossati, μέσα από την Τρικόγλειο Βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.», στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Ευτυχία Κουρκουτίδου- Νικολαΐδου» (διάρκεια έκθεσης 15 Ιουνίου – 15 Οκτωβρίου 2017), με αφορμή τον εορτασμό για τη συμπλήρωση των 90+ χρόνων λειτουργίας (1927-2017) της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Α.Π.Θ.

Εκδηλώσεις


Το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει επετειακή έκθεση αρχειακών τεκμηρίων με θέμα: “Η μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης τον Αύγουστο του 1917 – Η ευκαιρία που δε χάθηκε”. Η έκθεση φιλοξενείται στον εκθεσιακό χώρο του ΚΙΘ, στην πλατεία Ιπποδρομίου, από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2017. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00.