Ημέρα τακτικής η χθεσινή, για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει του αγώνα κυπέλλου. Ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε επί μέρους στους τομείς της ανασταλτικής λειτουργίας και ανάπτυξης.
Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ ανάλογα με τη θέση στην οποία αγωνίζονται. Στο ένα κομμάτι του γηπέδου ήταν οι αμυντικογενείς και στο άλλο οι μεσοεπιθετικοί.

Οι πρώτοι έκαναν ασκήσεις γύρω από τις σωστές ομαδικές τοποθετήσεις σε κατάσταση οργανωμένης άμυνας, ενώ οι επιθετικοί επικεντρώθηκαν στην ολοκλήρωση των φάσεων έπειτα από… αυτοματοποιημένη κυκλοφορία της μπάλας.

Στο τέλος τα δύο γκρουπ ενώθηκαν προκειμένου οι μεν και οι δε να «προβάρουν» όσα έκαναν σε καταστάσεις κανονικού παιχνιδιού με τους αμυντικούς να πρέπει να βγάλουν τη μπάλα από την περιοχή τους και τους επιθετικούς να έχουν περιορισμένο χρόνο για το τελείωμα της επιθετικής ενέργειας.

Σε ρυθμούς επανένταξης προπονήθηκε ο Ντόριαν Λεβέκ , ο οποίος ουσιαστικά έβγαλε όλο το πρόγραμμα και σταδιακά θ’ αρχίσει ν’ ανεβάζει ρυθμούς. Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα του κοιλιακού, ενώ οι Μάριν Λέοβατς , Λέο Μάτος ακολούθησαν θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης αντίστοιχα.

Σήμερα Τρίτη (19.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

πηγή: paokfc.gr