Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ

Η ομάδα βόλει του ΠΑΟΚ έκλεισε μια σειρά φιλικών αγώνων , όπου τα αποτελέσματα δεν έχουν καμία σημασία, καθώς το ζητούμενο είναι το δέσιμο της ομάδας και κυρίως το "κλείδωμα" του Γκόμεζ είναι αυτό που πονοκεφαλιάζει τον Ελγκέτα.
Ο κόουτς που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας του, γνωρίζει ότι φέτος τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα, καθώς ο Ολυμπιακός, έχει βάλει σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή, και κάνει την μία μεταγραφή μετά την άλλη.
Ο ΠΑΟΚ πατάει καλά όπως φάνηκε στα πρόσφατα φιλικά ( κυρίως με  αλλά η άνοδος του Γκόμεζ θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο την ισχύ της ομάδας. Οπότε, έως την έναρξη του πρωταθλήματος, όλα θα είναι καλύτερα και η ομάδα έτοιμη.
Πάμε τώρα το πιο καυτό σημείο. Τα διαρκείας. Τα οποία έως αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι λίγο πάνω από τα 1000. Μικρός ο αριθμός, καθώς, εδώ μιλάμε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όχι για έναν τυχαίο λαό.
Έχω αναφερθεί ουκ ολίγες φορές για το ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν αδικήσει το τμήμα από τις παλιές εποχές, ασχέτως αν γέμισαν το ΠΑΛΑΤΑΚΙ δυο φορές σε τέσσερις ημέρες. Αν για παράδειγμα το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατακτούσε τρία σερί πρωταθλήματα τότε σαφώς το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διάρκειας θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερος. Αυτό όμως είναι άδικο για μια ομάδα που έκανε περήφανο τον κόσμο, και δη με το περσινό μάγκικο πρωτάθλημα.Το μπαλάκι περνάει στον κόσμο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν έχει καμία σημασία το ότι γεμίζει το γήπεδο μόλις ξεκινούν τα play offs. Όλη την χρονιά θα πρέπει να είναι το γήπεδο όσο πιο γεμάτο γήπεδο. Όσο πιο γεμάτο..
Ότι άλλο και να πούμε θα είναι κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. Οι σύνδεσμοι, ο απλός κόσμος του συλλόγου πρέπει να σταθεί στο πλευρό της διοίκησης του ΤΑΠ και να στηρίξει τις προσπάθειες αυτές. Και στο διά ταυτα, ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και τον λαό του, που αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο. Όλοι μαζί, για μια ομάδα, όλοι διαρκείας, όλοι στο πλευρό της αρμάδας του Χόρχε Ελγκέτα.
Θα είναι δίκαιο και για την διοίκηση του ΑΣ και για την διοίκηση του ΤΑΠ ένα γεμάτο Παλατακι. Θα είναι το καλύτερο ευχαριστώ για αυτή την πραγματικά σπουδαία ομάδα. Και κάτι ακόμη.
Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ με εξαίρεση τον Ιβάν Σαββίδη, δεν υπάρχουν εφοπλιστές. Ισχυρός οικονομικά είναι και ο Αμοιρίδης, οπότε γίνεται εύκολα κατανοητό. ότι η οικονομική ένεση προς την διοίκηση του ΤΑΠ και του ΑΣ είναι σημαντική.
Δώστε μια δυνατή σπρωξιά στην διοίκηση και το τεχνικό τιμ.Και αν δεν θέλετε να την θεωρήσετε οικονομική, δείτε την ως ψυχολογική. Γιατί πάνω απ όλα αυτό θα είναι τα 3000 διαρκείας. Έξαλλου είναι ή δεν είναι ο ΠΑΟΚ  ο επί μια τριετία πρωταθλητής Ελλάδας; Δεν νομίζετε ότι αξίζει σε αυτό το τμήμα περισσότερη αγάπη;...

ΣΣ1
Σαφώς και είναι βελτιωμένη η εικόνα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ. Πατάει καλύτερα, κερδίζει και σταθεροποιείται. Το βασικό είναι να περάσει τον σκόπελο της άδειας Τούμπας χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια.