[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Μισό" εισιτήριο στον ΟΑΣΘ και για ανήλικους χωρίς πάσο


Όπως ανακοίνωσε χθες ο γενικός διευθυντής του ΟΑΣΘ Σάββας Παναγιωτίδης, οι νέοι ηλικίας κάτω των 18 ετών θα πληρώνουν μισό εισιτήριο ανεξάρτητα εάν διαθέτουν μαθητικό πάσο ή όχι. 

Αυτή ήταν μια από τις αποφάσεις που έλαβε η διοίκηση του ΟΑΣΘ στην προχθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, στην οποία επικυρώθηκε και τυπικά η απόφαση για την αλλαγή του λογισμικού στα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων που βρίσκονται πάνω στα λεωφορεία και μέχρι τώρα επιβάρυναν κατά δέκα λεπτά περισσότερο τους επιβάτες. Έτσι, με την αλλαγή του λογισμικού τα μηχανήματα θα δέχονται κέρματα των 50 λεπτών, του 1 και των 2 ευρώ και έτσι οι τιμές των εισιτηρίων εξομοιώνονται.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ αποφασίστηκε, ακόμη,  η λήξη της σύμβασης με την ιδιωτική εταιρεία που είχε αναλάβει τους ελέγχους στα αστικά λεωφορεία, ενώ θα καταργηθεί και το μπόνους που λάμβαναν υπάλληλοι του ΟΑΣΘ όταν βεβαίωναν παραβάσεις επιβατών. Οι έλεγχοι θα γίνονται από υπαλλήλους του Οργανισμού.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]