ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πεζοδρομείται, αύριο, η Αγίας Σοφίας ως την παραλιακή, για τη Μέρα Χωρίς ΑυτοκίνητοΜε 12ωρη πιλοτική πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, στο τμήμα από την Τσιμισκή έως τη Λεωφόρο Νίκης και με ποδηλατοδρομία συμμετέχει ο δήμος Θεσσαλονίκης στην αυριανή "Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο".


Έτσι, από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, το συγκεκριμένο τμήμα της οδού Αγίας Σοφίας, θα χρησιμοποιείται μόνον από πεζούς και ποδηλάτες. Αντίθετα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά στις οδούς Τσιμισκή, Μητροπόλεως, Προξένου Κορομηλά και Λεωφ. Νίκης.

Επίσης αύριο, στις 5 το απόγευμα θα δοθεί η εκκίνηση ποδηλατοδρομίας με αφετηρία το Κέντρο Πολιτισμού Τούμπας και τερματισμό δύο ώρες αργότερα στο πεζοδρομημένο τμήμα της Αγίας Σοφίας. 

Η "Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο" εντάσσεται στο πλαίσιο της "Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας" 16-22 Σεπτεμβρίου.

Καλή υπομονή στους... οδηγούς!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]