ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τα κινέζικα φαναράκια της ΔΕΘ θα στολίσουν κι άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας
Η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα φιλοξενούν την 82η ΔΕΘ από τις 9-17 Σεπτεμβρίου και στολίζονται στα χρώματα της φετινής έκθεσης, η οποία έχει ως Τιμώμενη Χώρα την Κίνα.


Στο πλαίσιο αυτό, τα χαρακτηριστικά κινέζικα φαναράκια θα αποτελέσουν την διακόσμηση τόσο του κέντρου της Θεσσαλονίκης όσο και άλλων πόλεων της Βόρειας Ελλάδας πριν και κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ.

Όπως επισήμανε σε σχετική ενημερωτική συνάντηση με δημάρχους και αντιδημάρχους της Βόρειας Ελλάδας ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας, ο στόχος είναι να στολιστούν με φαναράκια οι πόλεις της Β. Ελλάδας για να νιώσουν οι Κινέζοι, που θα έρθουν στην 82η ΔΕΘ, ότι βρίσκονται σε μία φιλική χώρα.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, τόνισε το εύρος των φετινών εκδηλώσεων της έκθεσης με επίκεντρο την Ελληνοκινεζική συνεργασία.

Στην συνάντηση στα γραφεία της ΔΕΘ-Helexpo παρευρέθηκαν: ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Ευθύμιος Φωτόπουλος, ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, η αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη κ. Νίκη Ζώτου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Θέρμης κ. Απόστολος Τσολάκης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου-Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Νεάπολης-Συκεών κ. Αλέξανδρος Σιμητόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βέροιας κ. Γιώργος Σοφιανίδης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]