ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Γενέθλια για το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης
Ήταν πρωινό της 3ης Σεπτεμβρίου 1987, όταν έσπασε το κρατικό μονοπώλιο στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Το FM100, με απόφαση του τότε δημάρχου Θεσσαλονίκης, Σωτήρη Κούβελα, εξέπεμπε στους 100 των FM και χάριζε ενημέρωση εκτός των κρατικών μέσων και διασκέδαση ποιότητας.


Ακολούθησαν 30 χρόνια, μέσα στα οποία το FM100 είχε μεγάλες επιτυχίες και πολλές πρωτιές. Ο δρόμος που άνοιξε, γέμισε με... μαγαζιά: Ξεφύτρωσαν σα μανιτάρια τα ραδιόφωνα, ενημερωτικά και μουσικά κι όπως ήταν φυσικό, η "πίτα" της ακροαματικότητας μοιράστηκε σε περισσότερους. Ήρθε και η αμφισβήτηση -όπως ήταν φυσικό.

Από το ισόγειο της Αγγελάκη, το FM100 ανέβηκε στον 6ο όροφο του κτιρίου του θεάτρου της ΕΜΣ. Ατενίζει από ψηλά, πλέον, τη Θεσσαλονίκη και τους Θεσσαλονικείς...

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο συνεχίζει την προσπάθεια να προσφέρει ενημέρωση -πάνω από όλα. Για το καλό της Θεσσαλονίκης πρέπει να τα καταφέρει.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]