Ήταν ξαφνικό, αλλά είναι αληθινό! Μετά από 4,5 χρόνια και αφού δημιούργησε το δεύτερο αθλητικό ραδιόφωνο στη Θεσσαλονίκη μετά το «Μετρόπολις», ο δημοσιογράφος Νίκος Πετρουλάκης, αποχωρεί από τον ARENA FM!
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στη σημερινή σύσκεψη όλων των στελεχών του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού ARENA FM της Θεσσαλονίκης, που φιγουράρει στην πέμπτη θέση ακροαματικότητας στους άνδρες άνω των 25 ετών, ο Νίκος Πετρουλάκης ανακοίνωσε ότι μεταβιβάζει το ποσοστό του στον επιχειρηματία Δημήτρη Παπαϊωάννου, πρώην διοικητικό στέλεχος του Άρη και την Πέμπτη το απόγευμα θα αποχαιρετήσει τους ακροατές του ARENA FM, ανοίγοντας πιθανότατα... πανιά για άλλο ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Δημήτρης Παπαϊωάννου, που ήταν φυσικά παρών στη σύσκεψη είπε ότι ο σταθμός θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις, ζήτησε να μην αλλάξει το πνεύμα του σταθμού και να λειτουργήσουν όλοι όπως μέχρι τώρα, ενώ ο Νίκος Πετρουλάκης διατηρεί το 100% της εφημερίδας ARENA PRESS, η οποία κυκλοφορεί καθημερινά σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η εξήγηση είναι «αλλαγή πλεύσης και φιλοσοφίας του σταθμού», με τον κ. Παπαϊωάννου πλέον να καθορίζει τις εξελίξεις και να ανακοινώνει ότι την Δευτέρα θα γίνει κανονικότατα η πληρωμή όλων των εργαζόμενων και στη συνέχεια θα συζητήσει για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, στο οποίο δεν θα μετέχουν ο Κώστας Βασιλόπουλος (αποχωρεί κι αυτός), όπως και ο Μιχάλης Λεοντιάδης, ο Ιορδάνης Γεωργιάδης και η εκπομπή «Βαριά φανέλα».

thesnews.gr