Έζησε στην κόλαση, για τέσσερις μήνες (από τον περασμένο Μάιο), 33χρονη Βουλγάρα, που πίστεψε ότι μπορούσε να έχει ένα καλύτερο μέλλον.


Ζευγάρι Βουλγάρων (30χρονος και 32χρονη) της υποσχέθηκαν ότι θα της έβρισκαν δουλειά και θα τη βοηθούσαν να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Αντιθέτως, την οδήγησαν στο σπίτι τους, στο Σαντάνσκι και την ανάγκασαν να μένει μαζί τους και να μοιράζεται το κρεβάτι τους!

Στη συνέχεια την… πούλησαν σε 32χρονη Βουλγάρα και συνεργό της (που αναζητείται), στη Σόφια, λέγοντάς της αρχικά ότι θα την έστελναν στη Θεσσαλονίκη για δουλειά. Η 33χρονη βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όχι, όμως, για να εργάζεται, αλλά για να πουλάει το κορμί της στους κακόφημους δρόμους της πόλης. Το ζευγάρι των Βουλγάρων που την είχε εξαπατήσει, αρχικά, είχε αναλάβει ρόλο… δεσμοφυλάκων. Την κρατούσαν παράνομα σε δύο διαμερίσματα της Θεσσαλονίκης και την άφηναν να βγαίνει μόνον για να κάνει πεζοδρόμιο υπό την επίβλεψη του 30χρονου!

Μετά από έρευνα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφθασαν στα ίχνη του ζευγαριού των σωματεμπόρων και το συνέλαβαν, μαζί με την 32χρονη που είχε «αγοράσει» την άτυχη 33χρνοη στη Σόφια.


Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Στην 33χρονη συστήθηκαν ιδρύματα που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη για κακοποιημένες γυναίκες, καθώς και το τι προβλέπει ο νόμος για τις περιπτώσεις αυτές.