ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ρήγας Τζήλας: "Το φιλικό Αρης- Μπόκα θα γίνει 100%"

Για τις εξελίξεις σχετικά με τη φιλική αναμέτρηση του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς μίλησε ο Ρήγας Τζήλας, μάνατζερ και ένας από ανθρώπους που κινούν τα όσα έχουν να κάνουν με τη διοργάνωση του παιχνιδιού.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Yellow Radio 92,8»:

Για ποιο λόγο καθυστερεί η ανακοίνωση:

«Έχουμε χάσει τον ύπνο μας με τα τελευταία γεγονότα, παλεύουμε να βρούμε σωστές πτήσεις για να ταξιδέψει η Μπόκα, κολλάμε στην επιστροφή της ομάδες γιατί δεν υπάρχουν θέσεις».

Για το αν υπάρχει περίπτωση ακύρωσης του φιλικού:

«Το φιλικό θα γίνει σίγουρα 100%, Το πρόβλημα είναι ότι όταν κάνεις αίτημα για 28 εισιτήρια για το ταξίδι μιας ομάδας η αεροπορική εταιρεία δεν μπορεί να σου απαντήσει κατευθείαν θέλει 2-3 εργάσιμες μέρες έτσι λειτουργούν».

Για τα λεφτά και αν έχουν σταλεί:

«Τα λεφτά μπορώ να σας το επιβεβαιώσω και εγώ ότι έχουν σταλεί γιατί εγώ έκανα τα χαρτιά».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να γίνει Νοέμβριο το φιλικό:

«Κάτι επίσημο για Νοέμβριο δεν υπάρχει από την μεριά της Μπόκα δεν ισχύει κάτι τέτοιο, το φιλικό θα γίνει στις 11 ή στις 18 Οκτωβρίου, αυτό μας πρότειναν από την ίδια την Μπόκα. Εμείς απλά προσπαθούμε να κανονίσουμε και να οργανώσουμε την μεταφορά της ομάδας».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]