Δεν τελείωσε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς! Φοράει ξανά τη φανέλα των "μπέμπηδων" και με το νούμερο "10" στην πλάτη ξαναβγαίνει στο χόρτο του "Θεάτρου των Ονείρων" στο Μάντσεστερ!


Όπως ανακοινώθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς "θα συνεχίσει το ταξίδι με την ομάδα" και υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους! Θα φορά, δε, τη φανέλα με το "10"!

Ο Ιμπραΐμοβιτς, που είναι, πλέον, 35 ετών, στην περασμένη χρονιά έπαιξε σε 46 παιχνίδια και πέτυχε 28 τέρματα. Σταμάτησε άδοξα τη χρονιά από έναν τραυματισμό στο γόνατο, αλλά φαίνεται πως τον ξεπέρασε. 



Να σημειωθεί ότι, από το 1999 που ξεκίνησε την καριέρα του στη Μάλμοε, έχει κερδίσει πρωταθλήματα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες.

Χαρούμενος, που θα ΄χει στο πλευρό του, την εμπειρία του Ζλάταν, δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ ο ίδιος ο παίκτης τόνισε πως "επέστρεψα για να τελειώσω αυτό που άρχισα"!

Τα σχετικά βίντεο και οι φωτογραφίες στους επίσημους λογαριασμούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και του Ζλάταν στα σόσιαλ μίντια, δίνουν και παίρνουν...