Χαμός θα γίνεται, από τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 ως και την Κυριακή 27 Αυγούστου, στην οδό Βασ. Όλγας της Θεσσαλονίκης, λόγω έργων, από το Δήμο.


Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από την Δευτέρα (21-08-2017) έως και την Κυριακή (27-08-2017) κατά τις ώρες 07:30 έως 18:00 θα εκτελεστούν έκτακτες εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στη Λ.Β.Όλγας από το Δήμο Θεσσαλονίκης. 

Έτσι, θα απαγορευθεί η στάθμευση στην αριστερή λωρίδα του δρόμου, ενώ θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Την Δευτέρα 21-08-2017:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Στρ.Ναπ.Ζέρβα.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Αγίας Τριάδος, Αετοράχης, Μπιζανίου, Σαρανταπόρου και Ευζώνων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω της οδού Σπάρτης (πρώτη παράλληλη της Λεωφόρου Β.Όλγας),στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας(είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β.Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).

Την Τρίτη 22-08-2017:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Γεωργίου, από τη συμβολή της με την οδό Στρ.Ναπ.Ζέρβα έως τη συμβολή της με την οδό Γ΄ Σεπτεβρίου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Γεωργίου με την ανώνυμη οδό όπισθεν Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων στην προαναφερόμενη κάθετη οδό θα διεξάγεται μέσω της Λεωφόρου Στρατού (πρώτη παράλληλη της Λεωφόρου Β.Γεωργίου),στην οποία θα τοποθετηθεί σημαιοφόρος για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας (είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών- ΡΑΡΚΙΝG Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β.Γεωργίου θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).

Την Τετάρτη 23-08-2017:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου έως τη συμβολή της με την οδό Π.Συνδίκα.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Φιλελλήνων, Γραβιάς, Παπακυριαζή, Μαυροκορδάτου, Αντ.Μητούδη και Γρ.Ξενόπουλου. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω των οδών Αλεξανδρείας και Παπαδιαμάντη (παράλληλες της Λεωφόρου Β.Όλγας),στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας(είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β.Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).

Την Πέμπτη 24-08-2017:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Π.Συνδίκα έως τη συμβολή της με την οδό Ιατρού Ζάννα.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Αγλαΐας Σχοινά , Αναλήψεως, Κομποθέκλας και Ιατρού Ζάννα. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω των οδών Ανδρούτσου, Αλεξανδρείας και Τραπεζούντος (παράλληλες της Λεωφόρου Β.Όλγας),στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας(είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

Επισημαίνεται ότι στη συγκεκριμένη φάση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων στην οδό Μάρκου Μπότσαρη θα διεξάγεται κανονικά. 

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β.Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).

Την Παρασκευή 25-08-2017:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Ιατρού Ζάννα έως τη συμβολή της με την οδό Καλλιδοπούλου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Ανδρεοπούλου, Κοσμά Αιτωλού, Ορέστου, 28ης Οκτωβίου, Μιαούλη και Αλ.Φλέμιγκ. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω των οδών Ανδρούτσου, Χαλκιδικής και Ερμόνδου Ροστάν (παράλληλες της Λεωφόρου Β.Όλγας),στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας(είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β.Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).

Το Σάββατο 26-08-2017:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Καλλιδοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Κολοκοτρώνη, Αθ.Χρυσοχόου, Καραϊσκάκη και Αρχ.Μουσείου. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω της οδού Κύπρου (παράλληλη της Λεωφόρου Β.Όλγας),στην οποία θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας(είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β.Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).

Την Κυριακή 27-08-2017:

Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην λεωφορειολωρίδα και στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Β.Όλγας, από τη συμβολή της με την οδό Μερκουρίου έως τη συμβολή της με την οδό 25ης Μαρτίου.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη συμβολή της Λεωφόρου Β.Όλγας με τις οδούς Μερκουρίου, Σκιάθου, Λ.Πορφύρα, Χρ. Χριστοβασίλη, Ζαχ. Παπαντωνίου και Μουζούρη. Η κυκλοφορία των οχημάτων στις προαναφερόμενες κάθετες οδούς θα διεξάγεται μέσω των οδών Αλεξανδρείας και Μπάμπη Αννίνου (παράλληλες της Λεωφόρου Β.Όλγας),στις οποίες θα τοποθετηθούν σημαιοφόροι για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας(είσοδος- έξοδος παρόδιων ιδιοκτησιών).

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη Λεωφόρο Β.Όλγας θα διεξάγεται από τις ελεύθερες λωρίδες κυκλοφορίας (αριστερή και μεσαία).

Στις ανωτέρω φάσεις των εργασιών δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων, στην Λεωφόρο Β.Όλγας (αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας),σε όλο το μήκος της ζώνης των έργων.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας θα ληφθούν μέτρα τροχαίας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.