[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χοντραίνει η δικαστική διαμάχη για τον ΟΑΣΘΤην χορήγηση αντιγράφων πάσης φύσεως που αφορούν τις δραστηριότητες του απερχόμενου ΔΣ του ΟΑΣΘ, ζητά ο πρώην επικεφαλής του Οργανισμού, από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, μέχρι να συμβεί αυτό, ζητά την αποπομπή του νεοδιορισθέντος ΔΣ.


Ο Χρήστος Στεφανίδης, χαρακτηρίζει παράτυπη την άφιξη των νέων μελών του ΔΣ του ΟΑΣΘ, καθώς όπως λέει δεν είχε κοινοποιηθεί εγκαίρως η Κοινή Υπουργική Απόφαση, που να ορίζει τα νέα μέλη, ώστε να διευθετηθούν οι απαιτούμενες διαδικασίες αποχώρησης του απερχόμενου ΔΣ.

Παράλληλα και σύμφωνα με το thessnews.gr, τονίζει ότι δεν δόθηκε καμία προθεσμία για να συνταχθούν τα απαραίτητα πρωτόκολλα παράδοσης-παραλαβής.

Ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΘ, θεωρεί ότι η συγκεκριμένη τακτική, αφήνει έκθετη και ανυπεράσπιστη την απερχόμενη διοίκηση «σε υπόνοιες ή και κατηγορίες κακοδιαχειρίσεως και οικονομικών ατασθαλιών».   Τα αντίγραφα που ζητά


Βάσει του έγγραφου αιτήματος ζητείται  να χορηγηθεί στην απελθούσα διοίκηση αντίγραφο του συνολικού αρχείου του τμήματος Προμηθειών του ΟΑΣΘ καθώς και πάσης φύσεως εγγράφων που συνάπτονταν με τη δράση του απερχόμενου δ.σ. του ΟΑΣΘ (αντίγραφο βιβλίου πρωτοκόλλου ΟΑΣΘ, αντίγραφο βιβλίου πρακτικών συνεδριάσεων δ.σ. ΟΑΣΘ αντίγραφο συνολικού αρχείου συμβάσεων τηρούμενο στο τμήμα προμηθειών στο τμήμα προμηθειών του ΟΑΣΘ) σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Αυτό σύμφωνα με τον κ. Στεφανίδη πρέπει να γίνει «ώστε να διασφαλισθεί αφενός η πιθανότητα αλλοιώσεων ή απώλειας του περιεχομένου τούτων, αφετέρου να διαθέτουμε τα μέλη της απερχόμενης διοικήσεως το σύνολο του αρχείου σε αντίγραφο προκειμένου να αντιμετωπίζουμε τυχόν (ποινικής ή πειθαρχικής φύσεως ) απόδοση κατηγοριών σε βάρος μας και υπερασπισθούμε προσηκόντως τα δικαιώματα μας».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]