Τη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο γήπεδο Ασπροβάλτας, σας προτείνουμε γι απόψε το βράδυ.


Αναλυτικά:

Μουσική



Στις 21:30, στο Γήπεδο Αασπροβάλτας, η Ελευθερία Αρβανιτάκη παίρνει τη σκυτάλη στο φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι στον Δήμο Βόλβης με τίτλο: «Πάμε Βόλβη», για να παρουσιάσει, στην αποψινή συναυλία όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια.


Θέατρο



Στις 21.30, στο Ανοικτό Θέατρο των Νέων Μουδανιών, η παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια. Με συνοδοιπόρους την -ειδικά γραμμένη για την παράσταση -πρωτότυπη μουσική του Σταμάτη Κραουνάκη, την καινούρια μετάφραση του διακεκριμένου ποιητή Γιώργου Μπλάνα και υιοθετώντας το πρότυπο των τριών υποκριτών, ο Αιμίλιος Χειλάκης γίνεται Αγαμέμνονας και Αχιλλέας, η Αθηνά Μαξίμου γίνεται Κλυταιμνήστρα και Μενέλαος και η Λένα Παπαληγούρα Ιφιγένεια και Πρεσβύτης. Μαζί τους ένας 9μελής γυναικείος χορός που με ζωντανή μουσική μας αφηγούνται την τραγική ιστορία της Ιφιγένειας και κυρίως τις συνθήκες που οδήγησαν στη θυσία της.

Εικαστικά


Έκθεση ζωγραφικής, με θέμα «REM-Brand Name – Η Γνησιότητα του Καλλιτέχνη», στην οποία συμμετέχουν 60 καλλιτέχνες, στην Γκαλερί Λόλα Νικολάου (Τσιμισκή 52). Οι διοργανωτές μας καλούν να κερδίσουμε ένα έργο τέχνης με λίγα ευρώ, αρκεί να παίξουμε ένα πρωτότυπο παιχνίδι: Να διαδώσουμε... φήμες για την αξία του. Διάρκεια: 4 Ιουλίου – 25 Αυγούστου 2017. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 12.00 – 20.00 & Τετάρτη, Σάββατο.: 12.00 -15.00.