Απίστευτη ιστορία αποκαλύπτεται στη Θεσσαλονίκη! Αφγανοί που "πουλούν" προστασία σε μετανάστες εισέβαλαν σε σπίτι Πακιστανών, τους χτύπησαν και τους... κούρεψαν, για να τους ατιμάσουν(το κούρεμα με τη βία θεωρείται ατιμωτική πράξη μεταξύ κάποιων μουσουλμάνων)!


Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κι έφερε στη δημοσιότητα το site thestival. Θύματα ήταν τέσσερις Πακιστανοί οι οποίοι κατήγγειλαν ότι οι δράστες ήταν πολυάριθμη ομάδα Αφγανών. Όπως είπαν, οι Αφγανοί τους ακινητοποίησαν, τους πήραν κινητά τηλέφωνα και χρήματα και τους κούρεψαν με τη βία.

Μάλιστα κατέγραψαν στα κινητά τους την επίθεση και έστελναν το ατιμωτικό βίντεο σε Πακιστανούς, για να αποδείξουν ότι είναι τα... αφεντικά της πόλης!  Στο βίντεο απεικονίζονται Αφγανοί να χτυπούν Πακιστανούς στο κεφάλι, να τους απειλούν με ένα σφυρί, Πακιστανούς και ένας από τους δράστες να κουρεύει, με ψαλίδι, δύο από τα θύματα, τα οποία είναι δεμένα χειροπόδαρα με καλώδια. Αυτός που κρατά το σφυρί φαίνεται πως δίνει εντολές στους υπολοίπους. Η επίθεση φέρεται να έγινε σε διαμέρισμα στην οδό Μοναστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το site thestival, το οποίο έφερε στη δημοσιότητα και το βίντεο της επίθεσης, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε εξέλιξη πόλεμος συμμοριών Αφγανών και Πακιστανών, με στόχο την ανάληψη των «ηνίων» στο κέντρο της πόλης, σε εγκληματικό επίπεδο. Η Αστυνομία, πάντως, δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο, αλλά ερευνά το περιστατικό και έχει σχηματίσει δικογραφία κατά 16 αγνώστων.

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.