ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σέλφι σε επίγειο παράδεισοΓράφει και φωτογραφίζει
ο Νώντας Στυλιανίδης

Κρυφοί παράδεισοι μία ώρα από τη Θεσσαλονίκη.


Το ρέμα Ορλιά. Μια φυσική δεξαμενή, αυτές που λεν βάθρες, με ένα μικρό καταρράκτη που φέρνει το νερό από τα παγωμένα χιόνια των κορυφών του Ολύμπου, στους πρόποδες του. Λίγο πάνω από τον αρχαιολογικό χώρο του Δίου, στον Ορλιά.Φρίκη! Δεκάδες παιδάκια τσιρίζουν, ενώ γονείς τα ονοματίζουν προσπαθώντας να τα φωτογραφίσουν μέσα στα παγωμένα νερά. Και άλλοι τόσοι σφίχτερμαν βγαίνουν σέλφι κάτω από το καταρρακτάκι.

Εξαιρετικώς, μερικοί τυχεροί έχουν συνοδό κοπέλα που τους απαθανατίζει. Η φρίκη του ελληνικού καλοκαιριού.Σύγχρονη κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Όπου, όπως είδα, έσπευσε και ρασοφόρος. Ίσως αναζητώντας λίγη δροσιά σε ήσυχο μέρος ο τάλας...

Πιο πολλά τα κινητά από τους ανθρώπους. Και οι φραπεδιές, σε πλαστικό, από το καφέ στο χωριό.Χάσταγκ Ορλιάς.

"Ο Γιώργος νιώθει ευλογημένος στη θέση Ορλιάς". Και μερικές δεκάδες like από κάτω. Ευτυχές τέλος. "Και καλά, ο Γιώργος ξέρει κάτι μέρη, δεν υπάρχουν". Ο Γιώργος και άλλοι 1000 σέλφηδες. Μία ώρα από τη Θεσσαλονίκη.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]