ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πιο... βαθύ το λιμάνι των Νέων ΕπιβατώνΣτην τελευταία ευθεία μπαίνουν οι διαδικασίες για να αρχίσουν οι εργασίες εκβάθυνσης του λιμανιού των Νέων Επιβατών.


Αναμένεται πως, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες θα διευκολυνθεί σημαντικά η θαλάσσια συγκοινωνία, αλλά και η ασφαλής είσοδος και έξοδος τόσο των επαγγελματικών καϊκιών όσο και των ερασιτεχνικών σκαφών που ελλιμενίζονται σ’ αυτό.

Από το βυθό του λιμανιού θα εξαχθούν 35.000 κυβικά άμμου!


«Το σημαντικό αυτό έργο, που έπρεπε να γίνει πολλά χρόνια πριν, αλλά κυριάρχησε η αδράνεια και η αδιαφορία, γίνεται σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή, από ίδιους πόρους του Δήμου μας. Με τους συνεργάτες μου προσπαθούμε καθημερινά να εμφυσήσουμε μια νέα αντίληψη συλλογικής δράσης, που θα προωθεί το οραματικό και προγραμματικό μας σχέδιο. Ο Δήμος Θερμαϊκού προχωρά μπροστά με έργα», δήλωσε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]