Μόνος του πήγε ο Ορέστης Τσαντκ στη συνέντευξη Τύπου του δήμου Θεσσαλονίκης για τον Τουρισμό! Αυτό υποστήριξε ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Πέγκας, στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, πριν από λίγο!


Η νέα κόντρα για τον παίκτη του Σαρβάιβορ, άρισε όταν ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» Γιώργος Αβαρλής, με αφορμή την παρουσία του παίκτη στη συνέντευξη Τύπου για τον Τουρισμό, είπε:

«Ποιος τον φώναξε στον πάνελ, δεν είναι ντροπή; Ποιον φωνάξατε; Έναν αιρετό; Έναν καραγκιόζη φωνάξατε. Για μένα είναι καραγκιόζηδες όλοι αυτοί»!

Παρενέβη η πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιούλη  Ρανέλλα, η οποία είπε πως ο Τσανγκ είναι καλό παιδί και Τριανδριώτης!

«Αν είσαστε αυτού του επιπέδου, τι να σας πω! Λυπάμαι πολύ», της απάντησε ο κ. Αβαρλής, που κάλεσε τον κ. Πέγκα να τοποθετηθεί. «Όταν ο δήμαρχος χαριεντίζεται με τους Ψινάκιδες και με Γαβαλά, ε τότε δικαιολογούνται όλα αυτά του κ. Πέγκα», συμπλήρωσε.

Όταν πήρε το λόγο ο αντιδήμαρχος Τουρισμού έκανε λόγο για έναν πολύ σοβαρό άνθρωπο, τον οποίο γνώριζε επιχειρηματικά πολύ πριν συμμετέχει στο τηλεπαιχνίδι. Σημείωσε ότι "δεν υπάρχει καμία συνεργασία με τον Ορέστη Τσανγκ" κι όταν έφθασε στο θέμα της παρουσίας του στη συνέντευξη Τύπου ισχυρίστηκε ότι ο Τσανγκ... παραβρέθηκε μόνος του!

Στη φωτογραφία ο Τσανγκ στο πάνελ της συνέντευξης με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού.