Μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά τη γυναίκα του, πάνω στον καβγά.


Δράστης είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, 40χρονος αλλοδαπός. Θύμα, η συνομήλικη σύζυγός του.

Το περιστατικό συνέβη, χθες το απόγευμα, στην περιοχή της Ανάληψης. Το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι του, όταν άρχισε να τσακώνεται. Σε κάποια στιγμή, ο 40χρονος άρπαξε το τραπεζομάχαιρο και τραυμάτισε την γυναίκα του στην κοιλιά.

Η άτυχη 40χρονη μεταφέρθηκε, με ασθενοφόρο –και νοσηλεύεται- στο νοσοκομείο. Ο 40χρονος παράτησε πίσω του το μαχαίρι (μάλιστα, τόση ήταν η δύναμη που είχε βάλει, ώστε η λάμα είχε σπάσει στα δύο) και έφυγε!

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και, τελικά, συνέλαβε τον 40χρονο. Προσπάθησε να υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε τι είχε συμβεί, όμως διαπιστώθηκε ότι ο δράστης φέρει επίσης τραύματα από το μαχαίρι στα δάχτυλα των χεριών.

Σημειώνεται ότι, ο 40χρονος άντρας έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για διάφορα ποινικά αδικήματα (ληστεία, κλοπή κ.λπ.).


Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου περί Όπλων. Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.