Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη σύμπραξη θα παρουσιάσει απόψε, στην έναρξή της, η Μικρή Σκηνή του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών: 




Οι Opera Chaotique, δηλαδή οι Tenorman & Voodoo Drummer (φωτογραφία πάνω) παρουσιάζουν παρέα με τη μezzosoprano Σταματία Μολλούδη (φωτογραφία κάτω) ένα σουρεαλιστικό καλοκαιρινό show, με καινούρια στοιχεία και όλα τα συνθετικά που τους έχουν καθιερώσει στη διεθνή σκηνή ως ένα πρωτοποριακό σχήμα: χιούμορ, εφευρετικές διασκευές γνωστών τραγουδιών, πρωτότυπη δική τους μουσική, αλληλεπίδραση με το κοινό και μια ιδιαίτερη καλλιτεχνική ματιά που μόνο στις ζωντανές τους εμφανίσεις μπορεί κάποιος να ζήσει.



Και σαν μην έφτανε όλο αυτό υπάρχουν στη βραδιά και οι υπέροχες Fortissimo(φωτογραφία κάτω)! Αυτό το απολύτως εκρηκτικό γυναικείο Electric String Quartet, που αποτελείται από τέσσερις ταλαντούχες κοπέλες, διπλωματούχες μουσικούς και μέλη Συμφωνικών Ορχηστρών της Θεσσαλονίκης, δεν χρειάζεται πια συστάσεις! 


Με συμμετοχές σε συναυλίες, φεστιβάλ, VIP events, gala τόσο στην, όσο και στο εξωτερικό, ξεσηκώνουν τους πάντες μ’ ένα ρεπερτόριο που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ακούσματα αγαπημένων και γνωστών κλασικών έργων, ρομαντικής και lounge μουσικής. Η μοναδικότητα και η καινοτομία των Fortissimo όμως έγκειται στην παρουσίαση ενός δυναμικού μουσικού προγράμματος που συνδυάζει την κλασική μουσική με ποπ, ροκ και λάτιν ήχους.

H ταυτότητα της παράστασηςΜικρή Σκηνή Μονής Λαζαριστών
Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη
Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017
Ώρα έναρξης: 21:30
Πληροφορίες: 2310 589200
Τιμή εισιτηρίου: 8€
Σημεία Προπώλησης:
Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00 – 14:00)
Seven Spots, Media Markt, My market
Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr