Η αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2017 που θα διεξαχθεί από τις 29 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου στο Porto Carras στη Σιθωνία Χαλκιδικής για σκάφη με πιστοποιητικά ORC International, ORC Club και IRC, έχει ξεκινήσει.

Ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα ναυταθλητικά σωματεία και έχοντας μεγάλη εμπειρία σε επιτυχημένες ανάλογες διοργανώσεις, διοργανώνει το Κύπελλο το οποίο αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο των αθλητών όσο και αυτών που αγαπούν την ιστιοπλοΐα. Σε ένα ιδανικό περιβάλλον όπου βρίσκεται το Porto Carras και κάτω από τον καλοκαιρινό ελληνικό ήλιο οι ανοιχτές θάλασσες θα προσφέρουν συγκινήσεις σε όσους συμμετάσχουν στους αγώνες αλλά και σε όσους τους παρακολουθήσουν από κοντά. Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν εδώ και αρκετό καιρό, με το Ν.Ο.Θ να κινητοποιεί το δυναμικό του, έτσι ώστε και αυτοί οι αγώνες να στεφθούν με απόλυτη επιτυχία. 

Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν στον Τορωναίο Κόλπο. Η έναρξη της διοργάνωσης και η συνάντηση κυβερνητών θα γίνει στο Porto Carras στην Χαλκιδική, όπου θα είναι η έδρα της διοργάνωσης. Τα συμμετέχοντα σκάφη θα ελλιμενιστούν στην μαρίνα του Porto Carras. Οι ιστιοδρομίες θα περιλαμβάνουν διαδρομές ελεγχόμενου στίβου (όρτσα-πρύμα, τρίγωνο) και παράκτιες διαδρομές στον Τορωναίο κόλπο.

Στο Κύπελλο Βορείου Αιγαίου 2017 (North Aegean Cup 2017) θα δώσουν το παρόν κορυφαίοι ιστιοπλόοι από όλη την Ελλάδα. 

Για να δείτε τον κατάλογο συμμετοχών πατήστε εδώ