[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Διαμαρτύρονται 9 Δήμαρχοι επειδή αποκλείστηκαν από τη συζήτηση για τον ΟΑΣΘ στην Επιτροπή της Βουλής


Την έντονη διαμαρτυρία τους εκφράζουν, με ανακοίνωσή τους, οι δήμαρχοι μέλη της Περιφεραιακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, διότι δεν κλήθηκαν να παραστούν στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, όπου συζητήθηκε το σχέδιο νόμου για τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, τη διαμαρτυρία τους εκφράζουν οι δήμαρχοι Κορδελιού-Ευόσμου, Δέλτα, Χαλκηδόνας, Παύλου Μελά, Λαγκαδά, Πυλαίας-Χορτιάτη, Βόλβης, Θερμαϊκού και Ωραιοκάστρου, καθώς κλήθηκαν μόνον οι Δήμαρχοι Αμπελοκήπων-Μενεμένης (Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας), Θεσσαλονίκης, Νεάπολης-Συκεών, Καλαμαριάς και Θέρμης. 

"Γιατί έγινε αυτός ο επιλεκτικός και απαράδεκτος αποκλεισμός των ανωτέρω εννέα δημάρχων; Προφανώς για να μην ακουσθούν διαφορετικές, αντίθετες, με αυτές του υπουργού απόψεις.  Ο αρμόδιος υπουργός κ. Χ. Σπίρτζης είναι ο «αρχιτέκτων» και ηθικός αυτουργός αυτής της θεσμικής ασχημίας", υποστηρίζουν οι δήμαρχοι.

Το να μη γνωρίζουν στο υπουργείο ότι ο ΟΑΣΘ (παλιός και νέος) εξυπηρετεί και αυτές τις περιοχές δεν το υπολογίζουν, άραγε, οι εννέα δήμαρχοι;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]