[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μια βραδιά δημιουργίας από τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ
Μια διαφορετική βραδιά, μια βραδιά δημιουργίας και καινοτομίας παρουσίασαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, χθες βράδυ, σε γνωστό κλαμπ της Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Ήταν μια βραδιά γεμάτη νιάτα και δημιουργική έκφραση.


Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Έτσι, φίλοι, γονείς, συγγενείς, καθηγητές και λοιποί παραβρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να δουν δημιουργίες body painting, σχεδίου, χορού, αλλά και δυο διαφορετικές πασαρέλες, η μία με δημιουργίες εμπνευσμένες από την δεκαετία του '70 και η δεύτερη από τη... ζούγκλα!Τα σχέδια των σπουδαστών πήραν σάρκα και οστά στην πασαρέλα, όπου περπάτησαν μοντέλα με τις δημιουργίες τους. Ρούχα απογευματινά, επίσημα, νυφικά, αλλά και καλλιτεχνικά, έδειξαν, όπως υπογράμμισε και η παρουσιάστρια της βραδιάς, η δημοσιογράφος του TV Μακεδονία Σοφία Τουντούρη, πως το δυναμικό αυτής της χώρας είναι ανεξάντλητο και καινοτόμο.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους τους σπουδαστές!

ΥΓ. Ως.. περήφανος πατέρας, ο γράφων, σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος κριτής. Γι αυτό αποφεύγει κρίσεις κι επικρίσεις. Συγχωρήστε τον... 

ΥΓ 2. Ευχαριστώ τον συνάδελφο Μιχαήλ Λιάπη, για τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]