Προληπτικό, ατομικό, πρόγραμμα ακολούθησαν, στη σημερινή προπόνηση του Άρη, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου τρεις ποδοσφαιριστές.


Οι Ανδρέας Τάτος (είχε πρόβλημα με το δόντι του), Στάθης Ταυλαρίδης (με ενοχλήσεις στους αχίλλειους) και Μάρκος Ντούνης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) προπονήθηκαν ελαφρά, ενώ οι συμπαίκτες τους σε πλήρη ρυθμό, ενόψει της αναμέτρησης με τη Σπάρτη, η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17:00), στο πλαίσιο της 34ης -τελευταίας- αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.

Το μεγάλο ερωτηματικό, πάντως, δεν είναι αν θα πάρουν μέρος στον αγώνα οι τρεις παίκτες, αλλά... αν θα γίνει το παιχνίδι, αφού η Σπάρτη έχει οικονομικά προβλήματα και κανείς δε γνωρίζει αν θα είναι σε θέση να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς.

Πάντως οι διαιτητές ανακοινώθηκαν: Θα σφυρίξει ο Ενγκίν Κιγιντζή από την Ένωση Θράκης. Βοηθοί του θα είναι οι Κώστας Λεωνίδας (Τρικάλων) και Ευθύμης Δημητριάδης (Θράκης), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βάιος Τσιτσανούδης (Λάρισας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιώργος Αμυγδαλής (Σερρών).