Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017._

Πραγματικό «μπουμπούκι» αποδείχτηκε 50χρονος Έλληνας, από το Λαγκαδά. Ασελγούσε σε ανήλικη κι όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του βρήκε αρχαία νομίσματα και όπλα!


Τον 39χρονο κατήγγειλε στην αστυνομία ο πατέρας της ανήλικης. Όπως είπε, το τελευταίο χρονικό διάστημα εκβίαζε την κόρη του και ασελγούσε σε βάρος της.

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του και βρήκε ένα... μίνι μουσείο! Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν τρία αεροβόλα όπλα, απομίμηση τυφεκίου, τέσσερα πιστόλια κρότου, σπαθί, ξιφίδιο, ξιφολόγχη, αυτοσχέδιο μαχαίρι, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), δύο σπρέι πιπεριού, πέντε αυτοσχέδιες βολίδες φυσιγγίου πιστολιού, 202 φυσίγγια πιστολιού κρότου, πέντε κροτίδες, αλεξίσφαιρο γιλέκο, χειροπέδες, φορητός ασύρματος για να παρακολουθεί την αστυνομία, 30 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ετικέτα φόρου κατανάλωσης, δυο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφική μηχανή, δυο κάρτες μνήμης, επτά κινητά τηλέφωνα, συσκευή ανίχνευσης μετάλλων με έξι ζεύγη ράβδων ανίχνευσης, 16 αρχαία νομίσματα, καθώς και πλήθος χαρτών και φωτογραφιών.


Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, παράνομης βίας, καθώς και για αδικήματα που αφορούν σε παραβάσεις των Νόμων περί όπλων, περί ραδιοσυχνοτήτων, περί τελωνειακού κώδικα περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.