ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ποιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν, σήμερα, στη ΘεσσαλονίκηΤρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη. 


Για τις 9:00 άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου είχαν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν στο Δικαστικό Μέγαρο ως ένδειξη συμπαράστασης για την εκδίκαση ποινικής υπόθεσης ατόμου για επεισόδια στις 17 Νοεμβρίου 2016. Ήδη οι πρώτοι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο σημείο.

Στις 14:00 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας η ΕΛΜΕ θα προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας για τη μείωση προσωπικού και τμημάτων στα ΕΠΑΛ.

Στις 16.00, κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης εργαζόμενοι των ΟΤΑ θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]