ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣΕλάχιστα ήταν τα καταστήματα που, σήμερα, του Αγίου Πνεύματος, άνοιξαν στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Εμπορικός Σύλλογος, με ανακοίνωσή του, είχε ζητήσει την τήρηση υποχρεωτικής αργίας.


Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από καταγγελίες, βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις και οι υποθέσεις παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι εφέτος λειτούργησε ο μηχανισμός και τα καταστήματα παρέμειναν κλειστά.

Στην ανακοίνωση του ΕΣΘ για την σημερινή αργία, τονίζεται ότι «είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των αρμοδίων ελεγκτικών υπηρεσιών να τηρήσουν την έννομη τάξη» και καλούνται «να εποπτεύσουν την αγορά για την τήρηση της νομιμότητας της αργίας του Αγίου Πνεύματος, σε άλλη περίπτωση, η ευθύνη βαρύνει τους συγκεκριμένους ελεγκτικούς μηχανισμούς που έχουν αυτή την αρμοδιότητα».

Να σημειωθεί ότι στην ανακοίνωση του ΕΣΘ δεν υπάρχει διευκρίνιση αν για τους εργαζόμενους η σημερινή ημέρα πληρώνεται ως αργία, ή χρεώνεται ως άδεια.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]