[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Ημερίδα για τα διεθνή σχολεία της Θεσσαλονίκης στο Δημαρχείο
Ημερίδα με αντικείμενο το έργο που επιτελούν τα διεθνή σχολεία της Θεσσαλονίκης θα  πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, από τις 15.30 έως τις 18.30, στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1).


Την εκδήλωση που στοχεύει στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας και των επαγγελματιών του τουρισμού διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της δράσης «Study in Thessaloniki».

Ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Ανάπτυξης και Διεθνών Σχέσεων, Σπύρος Πέγκας, ο οποίος θα χαιρετίσει τις εργασίες, απευθύνει πρόσκληση προς γονείς και δημότες να παρακολουθήσουν την ημερίδα, προκειμένου να ενημερωθούν για το έργο των διεθνών ξενόγλωσσων σχολείων. 

Παράλληλα, σχολιάζοντας το έργο που επιτελούν για την πόλη επισημαίνει: «Η Θεσσαλονίκη έχει μια μακρά παράδοση παρουσίας ξενόγλωσσων σχολείων, ενώ κάποια απ’ αυτά ξεπερνούν τα 100 χρόνια λειτουργίας. Η πόλη μας έχει τη δυνατότητα να γίνει κέντρο σπουδών για μαθητές, όπως αντίστοιχα έχει καταστεί πόλος έλξης φοιτητών από την ευρύτερη περιοχή, χάρις στα εξαιρετικά πανεπιστήμια και τις ιδιωτικές σχολές που διαθέτει».

Στην ημερίδα που θα συντονίσει ο διοικητικός διευθυντής εκπαίδευσης στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας – International Hellenic University, Ιωάννης Κώνστας, θα συμμετάσχουν το Γαλλικό και το Γερμανικό σχολείο Θεσσαλονίκης και το Pinewood American International School.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]