[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Ποιες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν, σήμερα, στη ΘεσσαλονίκηΤρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη.


Στις 10 το πρωί, μέλη του Π.Α.ΜΕ. θα στήσουν μικροφωνική εγκατάσταση στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για τις δράσεις στα πλαίσια του 2ήμερου της Βαλκανικής Αντιπολεμικής και Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης των συνδικάτων.

Στις 12 (μεσημέρι) μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις δημοτικές επιχειρήσεις Νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο της πόλης. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τη διασφάλιση των θέσων εργασίας και νομιμοποίηση όλων των συμβασιούχων. Να σημειωθεί ότι αύριο η ΠΟΕ- ΟΤΑ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία.

Στις 15.30, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν στο Δικαστικό Μέγαρο, προκειμένου να αποτρέψουν τη διενέργεια πλειστηριασμών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]