Τραγωδία στις Αχαρνές της Αττικής! Μαθητής έπεσε νεκρός από σφαίρα! Μάλιστα, αρχικά όλοι πίστεψαν ότι το παιδί λιποθύμησε, όμως η νεκροτομή, σήμερα το πρωί, αποκάλυψε την αλήθεια...


Το περιστατικό έγινε χθες βράδυ, στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Κατά την σχολική γιορτή για το τέλος της χρονιάς, ένας 12χρονος μαθητής έπεσε στο έδαφος και χτύπησε άσχημα το κεφάλι του στο κράσπεδο. Το παιδί διακομίσθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε, αλλά, λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Όλοι πίστεψαν πως το παιδί είχε λιποθυμήσει κι είχε χτυπήσει άσχημα από το πέσιμο. Η νεκροψία - νεκροτομή, σήμερα, το πρωί, έμελλε να αποκαλύψει μια απίστευτη τραγωδία:

Ο ιατροδικαστής έβγαλε, από το πίσω μέρος του κρανίου του παιδιού, μια σφαίρα πυροβόλου όπλου, που είχε καρφωθεί στον εγκέφαλό του!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι έχουν αρχίσει έρευνες για την υπόθεση. Το βλήμα μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, για να εξετασθεί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, την ίδια ώρα με τη σχολική γιορτή, σε χώρο δίπλα στο σχολείο γινόταν γλέντι γάμου. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι, από το γλέντι ακούστηκαν και πυροβολισμοί. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα...