Τα ράσα... δεν κάνουν τον παπά. Αυτό αποδείχτηκε για άλλη μία φορά με έναν αλλοδαπό, 41 χρόνων, ο οποίος προσποιούνταν τον καλόγερο, αλλά είχε... πονηρούς σκοπούς.

Ο 41χρονος πλησίασε, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου 17 Ιουνίου 2017 μια 48χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Της πρότεινε να αγοράσει εικονίσματα και θυμίαμα, τα οποία υποτίθεται ότι είχε στο αυτοκίνητό του και ήταν παραγωγής... Αγίου Όρους. Η 48χρονη πείσθηκε και τον ακολούθησε.

Ο μοναχός - μαϊμού την έπεισε να ανέβει στο αυτοκίνητό του και της είπε ότι θα πήγαιναν σε ένα κοντινό μοναστήρι. Όταν η γυναίκα αντέδρασε, εκείνος συνέχισε να οδηγεί και, με το που βγήκαν από τη Θεσσαλονίκη... άπλωσε χέρι! Άρχισε να τη χαϊδεύει σε απόκρυφα σημεία του σώματός της, παρά το ότι εκείνη φώναζε και του έλεγε να σταματήσει, για να κατέβει από το αυτοκίνητο!

Είχαν, ήδη, φθάσει στην περιοχή των Νέων Μουδανιών, όταν η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει κι έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου και κατήγγειλε το γεγονός.

Σε βάρος του 41χρονου αλλοδαπού σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για παράνομη κατακράτηση, αντιποίηση αρχής, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και πλαστογραφία. Παράλληλα άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε χθες το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί τον συνέλαβαν κι έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του όπου βρέθηκαν τα ράσα, ακόμη και ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους επ’ ονόματί του, η οποία, όμως, ήταν πλαστή.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.