ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΑύριο στις 10 το πρωί, θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.


Ουσιαστικά πρόκειται για μια προσπάθεια του πρωθυπουργού να πείσει τα στελέχη του κόμματος για τα νέα μέτρα που έρχονται, αφού όλα δείχνουν πως τα μέτρα τα οποία πρόσφατα νομοθετήθηκαν (και βαπτίστηκαν "τέταρτο μνημόνιο" από την αντιπολίτευση) δεν είναι αρκετά για τους δανειστές. Όσο για τον πρωθυπουργό, με την πρόσφατη ομιλία του στο συνέδριο του ΣΕΒ, είναι σα να υπέγραψε τη λύση την οποία θα προτείνουν οι θεσμοί.

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο η κυβέρνηση πρέπει να οργανώσει την πολιτική της, αλλά και τις αντιδράσεις της, αφού το Γιούρογκρουπ της 15ης Ιουνίου είναι, πλέον, καθοριστικό για το μέλλον της χώρας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]