Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017._

Νεαρός Αλβανός έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στην Πυλαία, ενώ προσπαθούσε να το... παίξει αδιάφορος, δίπλα στο αυτοκίνητό του όπου είχε κρύψει πάνω από 40 κιλά χασίς.


Ο 31 ετών Αλβανός εντοπίστηκε από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στην Πυλαία, χθες το πρωί. Οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν έρευνες σε ύποπτα αυτοκίνητα κι ο νεαρός είχε παρατήσει το Ι.Χ. του, καθόταν δίπλα κι έκανε τον... αδιάφορο.

Στην έρευνα που έγινε στο Ι.Χ. εντοπίστηκαν στο πορτ μπαγκάζ 40 δέματα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 43 κιλών και 648 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, ο συλληφθείς εισήλθε παράνομα στην ελληνική επικράτεια χωρίς να ΄χει  ταξιδιωτικά έγγραφα, μεταφέροντας και κατέχοντας την παραπάνω ποσότητα κάνναβης από κοινού με συνεργό του, που αναζητείται.

Επιπλέον, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο  αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική χρηματική ποινή 3.000 ευρώ και στα συνολικά έξοδα δίκης 160 ευρώ για τα αδικήματα της παράνομης εισόδου στη Χώρα και της κλοπής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Οι φωτογραφίες δόθηκαν από την αστυνομία.