Οι τοξικολογικές εξετάσεις της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης ρίχνουν φως στο θάνατο της 36χρονης μεσίτριας από τη Χαλκιδική, μητέρας τριών παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή σε χαντάκι κοντά στο σπίτι που διέμενε, μια βδομάδα μετά την εξαφάνισή της.


Σύμφωνα με αυτές τις εξετάσεις στο άψυχο κορμί της 36ρονης γυναίκας ανιχνεύθηκαν δύο αναισθητικές ουσίες. Οι ειδικοί επιστήμονες πιστεύουν ότι οι ουσίες αυτές μπορεί να προκάλεσαν το θάνατο της.

Θυμίζεται ότι ως υπεύθυνος για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας φέρεται 38χρονος ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός. Η γυναίκα είχε κλείσει ραντεβού με τον γιατρό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Πήγε σ' αυτό το ραντεβού αλλά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι της.

Όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο γιατρός φέρεται να διατηρούσε σχέσεις παλαιότερα με την 36χρονη. Συνελήφθη, μάλιστα, στο σπίτι του στην Αθήνα ως ύποπτος για την δολοφονία της, καθώς η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε χαντάκι κοντά στο χωριό όπου διέμενε στην Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύθηκαν οι ουσίες προποφόλη και φαιντανύλη, η χορήγηση των οποίων δεν προβλέπεται από αγγειοχειρουργούς.
  
Το τελικό πόρισμα της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης αναμένεται τις προσεχείς ημέρες. 


Από την πλευρά του, ο ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός ζήτησε να δώσει νέα κατάθεση. Στην αρχική του κατάθεση μετά τη σύλληψή του είχε αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή στο θάνατο της άτυχης γυναίκας.