ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ

Παρασκευή, 26 Μαΐου, 2017._ 


Οι έντονες βροχοπτώσεις που επικρατούν στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας από χθες το απόγευμα κι οι οποίες έγιναν ακόμη πιο έντονες και συνεχείς κατά τη διάρκεια της νύχτας έχουν προκαλέσει προβλήματα σε τμήμα του οδικού δικτύου του Κιλκίς. 


Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, από τις 05:00 έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο 42ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς , σε τμήμα τριών χιλιομέτρων. 

Στην περιοχή εκετελούνται έργα συντήρησης της εθνικής οδού. Το σημείο όπου υπάρχει μεγάλη συσσώρευση υδάτων, είναι ακριβώς στο ύψος της παρακαμπτήριας οδού που έχει δημιουργηθεί προκειμένου να εξυπηρετεί την κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκει των εργασιών.

Η κίνηση των αυτοκινήτων διεξάγεται από την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, μέσα από τα χωριά, από τη νέα Εθνική Θεσσαλονίκης – Πετριτσίου μέσω του κόμβου Μαυρονερίου- Μεταλλικού. Οι οδηγοί σύμφωνα με την Τροχαία του Κιλκίς μπορούν να χρησιμοποιούν και τον κόμβο Μεγάλης Βρύσης.

Η κυκλοφορία στο ίδιο σημείο είχε διακοπεί και χθες το απόγευμα από τις 19:00 έως τις 21:30 το βράδυ.

Η συνεχής βροχόπτωση έχει προκαλέσει μικροπροβλήματα και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Σηματοδότες έσβησαν σε κεντρικούς οδικούς κόμβους, ενώ πλημμύρισαν υπόγεια κι οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους.

Δεν έλειψε κι ένα τροχαίο ατύχημα, με υλικές ζημιές, στην περιφερειακή οδό.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 12:30

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο 42ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς , σε ένα τμήμα 3 χιλιομέτρων, η οποία είχε διακοπεί από τις 05:00 το πρωί λόγω της συσσώρευσης υδάτων στο οδόστρωμα, και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.