ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΗΤΑΝ... ΠΑΝΤΟΥ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ


Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017._


Εθελοντές της Νοσηλευτικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Θεσσαλονίκης, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, και συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στη πόλη μας.


Αναλυτικά:

1. Υποστήριξαν το stand στην 5η Γιορτή Πολυγλωσσίας που διοργάνωσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης (26-27-28/05/2017)
2. Υποστήριξαν το stand στο Offside Festival - Football Documentary Film Festival που διοργανώθηκε στο λιμάνι (26-27-28/05/2017).  
3. Υποστήριξαν την εκδήλωση ρομποτικής του Σωματείου eduACT - ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ που έλαβε μέρος στο Noesis - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας στις 27/05/2017.

Οι εθελοντές ενημέρωσαν τους πολίτες για τα προγράμματα και τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού, μίλησαν για εθελοντισμό σε όσους έδειξαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν, ενώ ήταν διαθέσιμοι για παροχή Α' Βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]