Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017._


Στη μία αγωνιστική "έριξε", η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την ποινή του Ολυμπιακού, για όσα συνέβησαν στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ.


Ενώ αρχικά ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ, παρ’ ό,τι ελλόχευε ο κίνδυνος ακόμη και της αφαίρεσης βαθμών, η ποινή των Πειραιωτών… “εξαφανίστηκε”! Κι αυτό γιατί η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έριξε την τιμωρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 95.000 ευρώ.

Η ΠΕ της Ομοσπονδίας απήλλαξε τους “ερυθρόλευκους” για το άρθρο 29 σχετικά με την επίθεση στον παρατηρητή Λασκαράκη, ενώ για τα εκτεταμένα επεισόδια όπου αρχικά είχαν επιβληθεί 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 120.000 ευρώ, η ποινή έπεσε μόνο σε χρηματικό πρόστιμο (95.000 ευρώ).

Σε ό,τι αφορά την ποινή μίας αγωνιστικής χωρίς κόσμο, επιβλήθηκε για τον τραμπουκισμό στον διαιτητή της συνάντησης.

Όλοι , πλέον, περιμένουν να δουν ποια θα είναι η απόφαση των ανάλογων επιτροπών για τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ... Αν ακολουθηθεί η ίδια λογική, θα πρέπει να δοθεί έπαινος στις δύο ομάδες, οι παίκτες των οποίων βγήκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο πριν την επίσημη έναρξη, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...