Κυριακή, 7 Μαΐου 2017._


Παλικαρίσια νίκη στον πέμπτο αγώνα, μέσα στο "Μελίνα Μερκούρη", στου Ρέντη, για τον ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού και πρωτάθλημα, με 3-2 νίκες, χάρη στο 1-3 του σημερινού αγώνα και το διπλό μπρέικ της έδρας, που γίνεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό πρωτάθλημα!


Ο ΠΑΟΚ ήταν συγκλονιστικός, από τον πρώτο πόντο του πρώτου σετ, ως τον τελευταίο του τέταρτου. Σαφώς καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, απέδειξε ότι δίκαια στέφθηκε πρωταθλητής, όπως, άλλωστε, παραδέχτηκαν όλοι οι παίκτες, αλλά και ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ηγέτης του ο Ντάντε, που... χρωστούσε ένα τέτοιο παιχνίδι!



Αυτοί, όμως, που έλαμψαν στον τελικό, ήταν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Με το που έληξε ο αγώνας, τα έκαναν γης μαδιάμ. Πέταξαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησαν καρεκλάκι για καρεκλάκι στις εξέδρες! Αβγά, κομμάτια από το τσιμέντο της εξέδρας, ξύλα, κροτίδες, συμπλήρωσαν το σκηνικό κι ανάγκασαν τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να κάνουν την απονομή του τροπαίου στα... αποδυτήρια. Άντε να δούμε τι θα λένε αύριο τα ΜΜΕ της Αθήνας...

Ακούστηκαν πολλά αντεθνικά συνθήματα προς τον ΠΑΟΚ, ενώ στο γήπεδο μπήκε και μια διμοιρία για να προστατέψει τους παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και το προπονητικό επιτελείο, καθώς άπαντες καλύπτονταν με καθίσματα για να προστατευτούν. Η ένταση μεταφέρθηκε και έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», καθώς υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Τα σετ: 1-3 (22-25, 25-21, 22-25, 14-25).