Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017._


Μπροστά σε μια υπόθεση που θυμίζει σενάριο ταινίας βρέθηκαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκης. Συνέλαβαν 85χρονο επειδή, από τον περασμένο Φεβρουάριο, εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά 14χρονο αγόρι!


Το παιδί είχε πάει στο σπίτι του 85χρονου, στη Θεσσαλονίκη, να του πει τα κάλαντα. Ο ηλικιωμένος σάτυρος κράτησε επαφή με τον ανήλικο και, κάποια στιγμή, δίνοντάς του χρήματα, τον κατάφερε να ενδώσει στις ανώμαλες σεξουαλικές ορέξεις του. Από το Φεβρουάριο κι έπειτα ανάγκαζε, είτε με απειλές, είτε με υποσχέσεις, τον ανήλικο να πηγαίνει στο σπίτι του κι εκεί ασελγούσε σε βάρος του. Μάλιστα, κάθε τόσο, του έδινε 5 ή 10 ευρώ!

Οι συχνές επισκέψεις του 14χρονου κίνησαν την περιέργεια των γειτόνων του ηλικιωμένου. Παρακολούθησαν το τι γινόταν κι όταν κατάλαβαν πως "κάτι" δεν πήγαινε καλά, κατήγγειλαν τα πάντα στο "Χαμόγελο του Παιδιού". Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και συνελήφθη.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και, εναντίον του, ασκήθηκε δίωξη για ασέλγεια παιδιού κάτω των 15 ετών και αποπλάνηση. Παραπέμφθηκε στον ανακριτή, από όπου ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία. Έως την απολογία του, κρατείται.