Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017._


Χωρίς νερό θα μείνει, ως τις 5 το απόγευμα αύριο, σχεδόν η... μισή Θεσσαλονίκη, για να επιδιορθωθεί μειωτής πίεσης του δικτύου της ΕΥΑΘ Α.Ε.


Όπως ανακοινώθηκε από την Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, από τις 11 το πρωί σήμερα Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 ως τις 5 το απόγευμα αύριο, Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017  θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω επισκευής μειωτή πίεσης στην οδό Μπότσαρη με Ιωνίας στη Κάτω Τούμπα του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Για το λόγο αυτό θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης στις περιοχές Αγίας Τριάδας, Ανάληψη, Μαρτίου, Μπότσαρη, Βούλγαρη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καυταντζόγλου, Εγνατία, Παπάφη, 25ης Μαρτίου, Μ.Αλεξάνδρου, Β.Όλγας καθώς και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Λόγω προβλημάτων στον προαναφερόμενο μειωτή πίεσης υπάρχουν ήδη διαρροές και επομένως προβλήματα υδροδότησης στις παραπάνω περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης, οι οποίες σταδιακά αποκαθίστανται.  

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν είναι  απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης.