[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Από την Πέμπτη το εορταστικό ωράριο στην αγοράΤρίτη, 04 Απριλίου, 2017


Σε εορταστικούς ρυθμούς θα κινηθεί η αγορά της Θεσσαλονίκης, από την Πέμπτη 6 Απριλίου. Μάλιστα, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου. 


Αναλυτικά:

Τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων (9/4) από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Στις 6 και 7 Απριλίου η αγορά στον νομό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, ενώ το Σάββατο 8 του μηνός τα εμπορικά καταστήματα θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα 10/4 έως και τη Μεγάλη Πέμπτη 13/4, η αγορά θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή στο χρονικό διάστημα 13.00 με 19.00. Το Μεγάλο Σάββατο 15/4 τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως και τις 4 μετά το μεσημέρι. Την Κυριακή του Πάσχα 16/4 και τη Δευτέρα 17/4, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9FM”, o Κοσμάς Καλογιάννης, αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, “η Κυριακή των Βαΐων είναι από τις καλύτερες Κυριακές του έτους με αυξημένη αγοραστική κίνηση και αναμένεται το ίδιο και την ενδιάμεση εκπτωτική εβδομάδα, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 7 Μαΐου”.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]