Κυριακή, 2 Απριλίου 2017._


Ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης της κανονικής περιόδου έκανε ο Πανιώνιος, μετά τη σημερινή του νίκη με 2-1 επί του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη.


Με τη νέα νίκη της η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ουσιαστικά «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στα play off (απέχει 10 βαθμούς από την 6η Ξάνθη ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε), ενώ ανάλογα από το αποτέλεσμα του αποψινού ντέρμπι, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, στα μέσα της εβδομάδας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «πράσινους» θα τα παίξει όλα για όλα για την 2η θέση της κανονικής περιόδου, που θα δώσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα στο μίνι πρωτάθλημα που θα ακολουθήσει.

Ο Πανιώνιος, επίσης, με το «τρίποντο» επί του Ατρόμητου, διατηρήθηκε στο -6 από τον πρωτοπόρο, Ολυμπιακό και μαθηματικά έχει ακόμη ελπίδες και για τον τίτλο.

H ταυτότητα του αγώνα
Γκολ: 26' Μασούρας, 51' Μπεν-66' Ντιγκινί
Δοκάρι: 19' Γεσίλ
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Κίτρινες: 84' Ταπόκο-51' Παντελιάδης, 89' Ντάουντα
Οι συνθέσεις:
Πανιώνιος (Βλ. Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Γκιοατά, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (75' Σαββίδης), Μασούντ, Γεσίλ (67' Λάμπρου), Μπεν (84' Ταπόκο)
Ατρόμητος (Σ. Πίντο): Γκορμπούνοβ, Φυτανίδης, Κιβρακίδης (68' Πλατέλλας), Λαζαρίδης, Παντελιάδης, Μανιάτης (84' Νταούντα), Μπάγκα (59' Τόνσο), Ούμπιδες, Κυριακίδης, Ντιγκινί, Λε Ταλέκ.