Σάββατο, 22 Απριλίου 2017._


Ακόμη κι ο πρόεδρος της Λαμίας θα σφύριζε οφσάιντ το γκολ με το οποίο (σκόρερ ο Μπουλούλης) η ομάδα του προηγήθηκε 1-0 κι άνοιξε το δρόμο για τη νίκη επί του Πανσεραϊκού με 3-1...


Αυτό που είδαμε δεν έχει προηγούμενο ούτε σε γήπεδα ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της Ασίας. Παίκτης της Λαμίας εκτελεί φάουλ, πέντε συμπαίκτες του είναι οφσάιντ, ο ένας (Μπουλούλης) πιάνει ολομόναχος κεφαλιά (αν δεν τα κατάφερνε αυτός όλο και κάποιος από τους άλλους τέσσερις οφσάιντ παίκτες θα τα κατάφερνε) και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

Η νίκη της Λαμίας εδραιώθηκε με καταπληκτικό αυτογκόλ του Καψάλη (κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Ρίστιτς, με τρόπο που θα ζήλευε ο καλύτερος φορ της Σούπερ Λιγκ...).

Με αυτά και μ' αυτά, μάλλον αδιάφορο είναι τι θα κάνει, τελικά, ο Άρης, αύριο, με τον Αγροτικό Αστέρα, αφού, όπως δείχνουν τα πράγματα, η Λαμία δεν... μπορεί να χάσει βαθμούς.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γκολ: 6′ Μπουλούλης κεφ, 39′ αυτ. Καψάλης, 45+1′ Καραγιάννης σουτ – 43′ Τσελεπίδης κεφ
Διαιτητής: Συμεωνίδης (Πιερίας)
Βοηθοί: Παπαδημητρίου (Λάρισας), Ζέρβας (Πιερίας)
Κίτρινες: Τσελεπίδης, Ρούτσης, Ρίστιτς
Οι συνθέσεις
Λαμία (Τεννές): Πίτκας, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης (76′ Βάντερσον), Ντουρμισάι (86′ Πατσαρούχας), Βαλιός, Αυγενικού, Ρότσα, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Σπυρόπουλος (72′ Τσούκαλος).
Πανσερραϊκός (Διλμπέρης): Ρίστιτς, Γαβριηλίδης, Ιωαννίδης, Καψάλης, Τσελεπίδης (46′ λ.τ Παπατζίκος), Τσιμίκας, Ντοράγκι, Ρούτσης, Πόζογλου (70′ Τσούτσης), Κανούλας, Φουσού (82′ Ταχματζίδης).