[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ανοικτά, αύριο, τα καταστήματα -με... διαμαρτυρίες
Σάββατο, 08 Απριλίου, 2017._ 


Ανοικτά θα παραμείνουν και αύριο, Κυριακή των Βαΐων, τα καταστήματα στη Θεσσαλονικη, αφού η αγορά βρίσκεται, πλέον, σε εορταστικούς ρυθμούς, ενόψει Πάσχα.


Να λειτουργήσουν τα εμπορικά τους καταστήματα αύριο, Κυριακή των Βαΐων (9/4) από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα, προτείνει στους καταστηματάρχες ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), σύμφωνα με ανακοίνωσή του. Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή, ο ΕΣΘ τονίζει ότι βάσει του νόμου 4177/2013 "όλα τα εμπορικά καταστήματα δύνανται να λειτουργήσουν την Κυριακή των Βαΐων".

Με 24ωρη απεργία απαντούν οι εμποροϋπάλληλοι στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου. Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων νομού Θεσσαλονίκης καλεί τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν στην απεργία «με αίτημα τη νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής αργίας». 

«Η κατάργηση της Κυριακής Αργίας συνδέεται με το χτύπημα των δικαιωμάτων μας, των ΣΣΕ, του σταθερού χρόνου εργασίας, εντείνει την ευελιξία και μας κάνει λάστιχο για τις ανάγκες των μεγαλεμπόρων και των μονοπωλιακών ομίλων», επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων και προσθέτει ότι η κατάργηση της αργίας «δεν οδηγεί σε «τόνωση της αγοράς», δεν αυξάνει το εισόδημα εκατοντάδων απλήρωτων εμποροϋπαλλήλων, δεν  «εξυπηρετεί» τους καταναλωτές».

Το υπόλοιπο εορταστικό ωράριο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, η αγορά της Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει, σήμερα Σάββατο 8 του μηνός ως τις 6 το απόγευμα.

Από τη Μεγάλη Δευτέρα 10/4 έως και τη Μεγάλη Πέμπτη 13/4, η αγορά θα λειτουργήσει από τις 10 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή στο χρονικό διάστημα 13.00 με 19.00. Το Μεγάλο Σάββατο 15/4 τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 10 το πρωί έως και τις 4 μετά το μεσημέρι. Την Κυριακή του Πάσχα 16/4 και τη Δευτέρα 17/4, τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]